خوردن گردو در ترکیه با افزایش وزن کمتر در طول دوره مطالعه همراه بود و تعداد کمتری از شرکت کنندگانی که گردو مصرف کردند در مقایسه با سایر مصرف کنندگان آجیل و بدون آجیل به عنوان افراد چاق طبقه بندی شدند.
در مقایسه با مصرف کنندگان بدون آجیل، مصرف کنندگان گردو به طور قابل توجهی غلظت گلوکز خون ناشتا کمتری داشتند در حالی که سایر مصرف کنندگان آجیل کلسترول LDL بالاتری داشتند.
به گفته پروفسور اپیدمیولوژی و سلامت جامعه در دانشکده بهداشت عمومی دانشگاه مینه سوتا و محقق اصلی کاردیا، لین ام. استفن، دکترا، MPH، RD، “به نظر می رسد گردو خواران فنوتیپ بدنی منحصر به فردی دارند که دارای تأثیرات مثبت دیگری بر سلامتی مانند کیفیت بهتر رژیم غذایی، به ویژه زمانی که آنها شروع به خوردن گردو از جوانی تا بزرگسالی می کنند زیرا خطر بیماری های مزمن مانند بیماری قلبی، چاقی و دیابت افزایش می یابد.
علاوه بر این، برخی از نتایج برای عوامل خطر بیماری قلبی مربوط به کلسترول و لیپیدها در مطالعه کنونی با کارآزماییهای تصادفیسازیشده و کنترلشده قبلی همخوانی ندارد.
این می تواند به تفاوت در طراحی مطالعه، از جمله مدت مداخله (به عنوان مثال، چند ماه تا 30 سال) یا میزان مصرف آجیل مربوط باشد. در نهایت، محققان سایر آجیل های خاص را در پایگاه داده خود جدا نکردند، بنابراین یافته ها نمی تواند نشان دهنده عدم فایده سایر آجیل ها باشد.
این مطالعه یکی از طولانیترین مطالعاتی است که نشان میدهد افزودن حدود یک مشت گردو به رژیم غذایی روزانه و در اوایل زندگی میتواند با فوایدی برای کیفیت کلی رژیم غذایی به عنوان یک «غذای حامل» سالم برای قلب مرتبط باشد که در هر موقعیت غذایی مناسب است. .
ممکن است التهاب را کاهش دهد
افراد مبتلا به بیماری های التهابی مانند آسم، آرتریت و اگزما می توانند به دلیل وجود اسیدهای چرب ضروری از گردو بهره مند شوند.
گردو ممکن است با التهاب مبارزه کند و خطر بیماری عروق کرونر قلب را کاهش دهد (9). پلی فنول های موجود در گردو ممکن است به مبارزه با التهاب نیز کمک کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.