چای دبش عطری را نمی توان با یک قاشق چایخوری جرعه جرعه خورد . همانطور که قبلاً توضیح دادیم از قاشق چایخوری فقط باید برای هم زدن و حل کردن شکر یا برداشتن تیغه یا رشته چای که ممکن است در فنجان افتاده باشد – می تواند یک تکه رول یا یک ذره کوچک دیگر باشد – استفاده شود.
اگر دوست داریم چند اسکون ، رول برای چای بخوریم ، باید “پروتکل” آنها را بدانید. اسکون ها با چنگال خورده نمی شوند یا با چاقو خرد نمی شوند. آنها را با دست خرد می کنند ، به قطعاتی که می توان در یک لقمه برداشت. می توانید کمی مربا یا خامه غلیظی که انگلیسی ها برای این رول ها استفاده می کنند روی آن قرار دهید. مربا، خامه یا هر نوع خامه دیگری را در بشقاب خودمان می گذاریم، نه در بشقاب کلی که رول ها قرار دارند.
اسکون ها در چای غوطه ور نمی شوند. آنها را با دست میگیرند که انگار کاناپه است. بهتر است آنها را در یک لقمه مصرف کنید.
وقتی چای با شیرینی هایی مانند کیک و بیسکویت همراه می شود، نباید انگشت خود را به این شیرینی ها بچسبانید و سپس آن ها را در دهان بگذارید تا مزه دار شوند.
همچنین نباید این کار را انجام دهیم حتی اگر تکه کیک یا کیک در بشقاب ما باشد. انگشتانشان را نمی مکند . برای بردن این شیرینی ها چند قاشق و چنگال زیبا داریم که میزبان ما برای مهمانان خود قرار داده است. در این مورد باید همان کاری را که سر میز انجام می دهیم انجام دهیم.
قرار گرفتن در مقابل یک تکه کیک نفیس ، یک کیک اسفنجی آبدار، یک ساندویچ خیار یا ماهی قزل آلا خوشمزه … به این معنی نیست که اجازه دهیم خود را تحت تأثیر وحشیانه ترین انگیزه های خود قرار دهیم. یک تکه کیک یا کیک را با کارد و چنگال مربوطه خود – می تواند یک قاشق چای خوری یا یک چنگال باشد – به اندازه مناسب برای یک لقمه بردارید.
اگر ساندویچ است آن را در لقمه های کوچک می خوریم و به آرامی می جویم و تا لقمه قبلی را تمام نکرده ایم دیگر نخوریم. چیزی برای خوردن حریصانه یا حریصانه نیست.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.