اگر دانه زیره سبز کارخانه را کامل دارید، می توانید هنگام پختن غذا، آنها را کمی در روغن سرخ کنید. اگر پودر زیره دارید، می توانید آن را در اواخر پخت اضافه کنید.
فواید: به هضم غذا کمک می کند، سیستم ایمنی را تقویت می کند، خواص ضد باکتریایی و ضد قارچی دارد و سرشار از آهن است.
روش استفاده: در تخم مرغ سرخ شده یا همزده، عدس، لوبیا، در سس سالاد، هنگام تهیه مرغ، گوشت خوک، ماهی یا بره، هنگام طبخ سبزیجات مانند بادمجان، کلم، هویج، نخود فرنگی، سیب زمینی، گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای، اسفناج. ; هنگام تهیه کینوا، برنج، ذرت بو داده و غیره.
زیره ادویه ای است که به غذاها عطر و طعم می بخشد و در طب سنتی نیز کاربرد فراوانی داشته است.
خواص دارویی زیادی به زیره نسبت داده می شود. ادبیات شواهد فراوانی از فعالیتهای بیولوژیکی و زیستپزشکی این ادویه ارائه میکند که عموماً به محتوای آن و عملکرد اجزای فعال آن نسبت داده شده است.
زیره سبز، زیره سبز، خانواده زیره سبز (Cuminum cyminum L. Apiaceae) گیاهی است علفی که از دانه های معطر آن به عنوان ادویه استفاده می شود. اصالتاً از حوضه مدیترانه است و از مصر باستان شناخته شده است. امروزه عمدتاً در هند، آفریقای جنوبی، خاورمیانه و مکزیک کشت میشود، اگرچه در سراسر جهان استفاده میشود، و اکنون در سراسر آمریکا نیز گسترش یافته است.
این گیاه یک ساله است که ارتفاع آن به 60 تا 90 سانتی متر می رسد، با برگ های بلند و نازک، گل های کوچک، سفید یا صورتی که به صورت چتری دسته بندی شده اند که دانه های دوکی شکل آن نیز ادویه ای به همین نام را تشکیل می دهند.
این عطر و طعم مشخصی دارد که به دلیل محتوای اسانس بالای آن گاهی اوقات به عنوان بوی تلخ و شیرین تعریف می شود. این غذا با غذاهای هندی مرتبط است زیرا در کاری، و با غذاهای دیگری مانند آفریقای شمالی، گواتمالا، پاراگوئه و در اقلیت آن، مکزیکی وجود دارد، اگرچه استفاده از آن در اسپانیا، به ویژه در غذاهای جنوب شرقی اسپانیا، گسترده است.
آنها با سیر له شده، هسته اصلی موجوهای قناری را تشکیل می دهند. زیره را می توان به صورت دانه یا آسیاب شده استفاده کرد، زیرا مانند همه ادویه ها آسیاب آن درست قبل از استفاده توصیه می شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.