ایران یکی از بزرگترین تولیدکنندگان پسته خشک خام در جهان است.
بنابراین در اکثر نقاط کشور پوست پسته به وفور یافت می شود.
با بررسی در این زمینه می توان کاربردهای مناسبی برای این پوست به ظاهر بی ارزش پیدا کرد.
پوست پسته با مواد و ترکیبات خود دارای خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد التهابی است به طوری که برخی از این ترکیبات در پوست پسته غلظت بیشتری نسبت به خود مغز آن دارد.
پوست پسته اکبری یزد این توانایی را دارد که از رشد قارچ ها و باکتری ها نیز جلوگیری کند.
علاوه بر مصارف غذایی و درمانی، از پوست پسته می توان در تولید کود، کربن فعال، جاذب های مختلف برای حذف آلاینده ها و برخی کاربردهای دیگر استفاده کرد.
با توجه به میزان تولید پوست پسته در ایران، برنامه ریزی و اقدامات اصولی تجاری برای استفاده بهینه را ببینید.
درخت پسته درختی است کوچک با یک منطقه جغرافیایی از آسیا تا مدیترانه شرقی و تولیدکنندگان اصلی آن ایران، ایالات متحده آمریکا، ترکیه و سوریه.
پسته از اجزای مختلفی تشکیل شده است مانند مغز پسته، پوست پسته و تازه پوست پسته فرآورده های جانبی پسته خام که در طی فرآوری پسته تولید می شوند باغات پسته شامل بیرونی پسته نرم است پوست، سنبله، برگ و مقدار کمی از مغز پسته و پوسته چوب.
پسته پوست سبز محصول اصلی (بیش از 60 درصد) پسته و با توجه به پوسیدگی سریع آن است.
آلودگی محیط زیست و مشکلات بهداشتی، پسته خام باید به صورت مناسب، بهداشتی و راه اقتصادی.
ایران یکی از بزرگترین است تولیدکنندگان پسته در جهان از این رو، پوست سختی که دور مغز پسته را احاطه کرده است در اکثر نقاط کشور فراوان است.
در ایران، بالا 400000 تن پوست پسته تولید می شود سالانه.
با بررسی مطالعات مختلف، پسته فندقی را می توان دید که این پوست به ظاهر بی ارزش است می تواند به درستی استفاده شود.
در این مطالعه بوده است تلاش برای یافتن برنامه های مختلف از پوست پسته (سخت و نرم) با مرور متون و مطالعات با جستجو با کلمات کلیدی ضایعات پوست پسته، پوست پسته، پوست پسته، ضایعات پسته از مختلف پایگاه های داده از جمله اطلاعات علمی پایگاه داده (SID)، Google Scholar و Science مستقیم.
پوست پسته تازه از میوه پسته در طی فرآوری و بوده است سالها به عنوان ضایعات پسته دور ریخته می شود و منبع ارزانی از ترکیبات فنلی است.
پسته و پوست آن منابع غنی از فنولیک، آنتی اکسیدان و ضد التهاب ترکیباتی مانند گالوتانین ها، میریستین، گالیک اسید و کوئرستین از جمله برترین ها هستند.
50 منبع غنی از ترکیبات فنلی؛ اینها ترکیبات بیشتر در پوست پسته یافت می شود از مغز پسته.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.